Coaching

Coaching is een effectieve manier voor mensen om tot inzicht en ontwikkeling te komen. Coaching wordt veelvuldig en met veel succes ingezet voor uiteenlopende uitdagingen die mensen op het werk tegenkomen. Ook zetten we coaching regelmatig in bij burn-out en vermoeidheidsklachten.

Wij bieden coaching aan gebaseerd op de waarderende aanpak. Onze coaches hebben een gedegen en professionele opleiding genoten. Ze zijn deskundig en ervaren met het begeleiden van ontwikkelprocessen. Onze waarderende en positieve aanpak zorgt ervoor dat mensen sneller in hun kracht staan.

Het Mental Training Center biedt professionele coaching aan voor alle niveaus, van medewerker tot CEO.

Coachopleiding

Op verzoek verzorgen wij voor organisaties een professionele opleiding tot coach.

Deze intensieve coachopleiding is bestemd voor organisaties die voor bepaalde functies of doelgroepen de coachingsvaardigheden en -technieken willen ontwikkelen. Een MBO+/HBO werk- en denkniveau is gewenst.

De coach opleiding intensief is een praktijkgerichte intensieve vakopleiding die je de coachingsvaardigheden en -technieken bijbrengt, vanuit een waarderend perspectief. Deze vaardigheden en technieken zijn breed toepasbaar in werk- en sportsituaties. De opleiding geeft onder andere inzicht in menselijke relaties en -interacties en hoe je mensen kunt begeleiden in hun ontwikkelproces.

Het programma is wetenschappelijk onderbouwd, gebaseerd op positieve psychologie, appreciative inquiry en systemisch werken. Naast de ratio werken we ook met intuïtie, ons vermogen om feeling te hebben met situaties, met het leven.