Leiderschap

Leiderschap: A real leader creates an inspiring roadmap to success!

Succesvol leiderschap

 

 

 

Vertrouwen behoort tot het DNA van leiderschap!

Leiderschap speelt bewust en onbewust een belangrijke rol in ons dagelijks leven. We hebben er namelijk allemaal mee te maken, we geven leiding en/of we ontvangen leiding. Hoe mooi zou het zijn als dat leiderschap inspireert, motiveert en ons op een positieve wijze uitdaagt om het beste uit onszelf te halen.

Succesvolle leiders geven ruimte en vertrouwen, staan voor gedeeld leiderschap en zijn in staat om anderen te stimuleren en te inspireren. Daarmee verhogen zij de motivatie, betrokkenheid, prestaties, productiviteit en geluk binnen organisaties. Een succesvolle leider faciliteert de aanwezige talenten en stimuleert anderen om resultaten te bereiken en streeft ernaar de organisatie in de juiste richting verder te brengen.

Leiderschapsadvies & Mentoring

Onze coaches/mentoren/adviseurs hebben veel ervaring met succesvol leiderschap. Enkele van onze coaches hebben een militaire achtergrond en hebben onder extreme en complexe omstandigheden moeten opereren. Wij delen graag onze kennis en ervaring om andere leiders succesvol te laten zijn! In overleg maken we graag samen met u als leidinggevende een persoonlijk ontwikkelprogramma. Daarnaast hebben wij het programma “Leren leiden en volgen” aan. Een intensief en bijzonder programma voor Young Potentials. 

Leadership Impact Awareness ModelOm te investeren in succesvol en inspirerend leiderschap hebben wij het Leadership Impact Awareness Model® (LIAM) ontwikkeld. Wij faciliteren daarmee de bewustwording bij leiders over hun mindset, gedrag en welke impact ze daarmee hebben op hun medewerkers en op de ontwikkeling en performance van de organisatie.