Leiderschap

Leiderschap: A real leader creates an inspiring roadmap to success!

Succesvol leiderschap

 

 

 

 

Vertrouwen behoort tot het DNA van leiderschap!

Leiderschap speelt bewust en onbewust een belangrijke rol in ons dagelijks leven. We hebben er namelijk allemaal mee te maken, we geven leiding en/of we ontvangen leiding. Hoe mooi zou het zijn als dat leiderschap inspireert, motiveert en ons op een positieve wijze uitdaagt om het beste uit onszelf te halen?

Succesvolle leiders geven ruimte en vertrouwen, staan voor gedeeld leiderschap en zijn in staat om anderen te stimuleren en te inspireren. Daarmee verhogen zij de motivatie, betrokkenheid, prestaties, productiviteit en geluk binnen organisaties. Een succesvolle leider faciliteert de aanwezige talenten en stimuleert anderen om resultaten te bereiken en streeft ernaar de organisatie in de juiste richting verder te brengen.

Maak van jouw team een TopTeam en ontwikkel je leiderschap skills!

Breng jouw team een stap dichterbij samenwerking op het niveau van de Special Forces: individuele top-professionals, volledig afhankelijk van elkaar en de andere teams om samen hun missie waar te maken. De Leadership Challenge maken we per definitie op maat voor jouw team of organisatie. Persoonlijke ontwikkeling koppelen we aan de door jullie gewenste teamontwikkeling.

Bekijk de trailer van de Leadership Challenge: A Special Forces Mission, die wij regelmatig verzorgen voor onze opdrachtgevers:

 

 Leiderschapsadvies & Mentoring

Onze coaches/mentoren/adviseurs hebben veel ervaring met succesvol leiderschap. Enkele van onze coaches hebben een militaire achtergrond en hebben onder extreme en complexe omstandigheden moeten opereren. Wij delen graag onze kennis en ervaring om andere leiders succesvol te laten zijn! In overleg maken we graag samen met u als leidinggevende een persoonlijk ontwikkelprogramma. 

Leadership Impact Awareness ModelOm te investeren in succesvol en inspirerend leiderschap hebben wij het Leadership Impact Awareness Model® (LIAM) ontwikkeld. Wij faciliteren daarmee de bewustwording bij leiders over hun mindset, gedrag en welke impact ze daarmee hebben op hun medewerkers en op de ontwikkeling en performance van de organisatie.