Persoonlijke groei

Persoonlijke groei: Just become the better version of yourself!

MindPower: gedachten beïnvloeden in belangrijke mate ons gedrag, ons gevoel, onze motivatie, onze relaties en onze prestaties. 

Persoonlijke groei

 

 

 

 

 

Positieve Mindset

Mensen met een positieve mindset en grondhouding, zijn vaak gelukkiger, kunnen beter met stress en teleurstellingen omgaan, zijn gezonder, zijn gemotiveerder en presteren beter zowel privé als op het werk.

Teams die leren werken op basis van hun successen, creëren (zelf)vertrouwen, gaan effectiever met elkaar communiceren, groeien in de samenwerking en benutten elkaars talenten, waardoor de prestaties en de werksfeer verbeteren.

Leiders die werken vanuit vertrouwen, verbinding en waardering zijn in staat om anderen te stimuleren en te inspireren. Daarmee verhogen zij de motivatie, betrokkenheid, prestaties, productiviteit en geluk binnen hun team en organisatie. Een succesvolle leider faciliteert de persoonlijke groei, de aanwezige talenten en stimuleert anderen om resultaten te bereiken en streeft ernaar de organisatie in de juiste richting verder te brengen.

Coaching & Mentoring

Wij bieden coaching en mentoring aan gebaseerd op de waarderende aanpak. Onze coaches en mentoren hebben een gedegen en professionele opleiding genoten. Ze zijn deskundig en ervaren met het begeleiden van ontwikkelprocessen. 

Onze waarderende en positieve aanpak zorgt ervoor dat mensen sneller in hun kracht staan. Deelnemers ontdekken hun talenten en leren deze in de praktijk te benutten, waardoor ze meer (zelf)vertrouwen krijgen en hun persoonlijke groei actief wordt gestimuleerd. Belangrijke ingrediënten zijn: zelfreflectie, wilskracht, mentale veerkracht en het creëren van een positief perspectief.

 Mental Training Center MasterClasses

MasterClass

 

 

 

 

 

 

 

MasterClass Leaders Intent

Een zeer succesvol topic uit het militaire domein. Leiders die werken vanuit het principe van Intent Based Leadership, blijken succesvoller. De opgestelde Leaders Intent geeft duidelijkheid en richting aan een team of organisatie, waardoor er meer verantwoordelijkheid wordt genomen op lagere niveaus. Wil je leren de Leaders Intent werkt en hoe je deze kunt toepassen? Lees meer...

MasterClass Coaching

Wil je jouw kennis weer eens opfrissen en samen met vakgenoten werken aan jouw thema’s, technieken en vaardigheden? Lees meer …

MasterClass FeedForward

Geïnteresseerd in hoe je het waarderend perspectief praktisch kan toepassen in coaching of op het werk? Dan is de MasterClass FeedForward zeker iets voor jou! Lees meer …

MasterClass Positieve Psychologie

Geïnteresseerd in hoe je positieve psychologie praktisch kan toepassen in coaching of op het werk? Dan is de MasterClass Positieve Psychologie zeker iets voor jou! Lees meer…