TeamWork

Teamwork: A winning mood creates a winning team!

Teams die leren werken op basis van hun successen, creëren (zelf)vertrouwen, gaan effectiever met elkaar communiceren, groeien in de samenwerking en benutten elkaars talenten, waardoor de prestaties en de werksfeer verbeteren.

Het team van het Mental Training Center heeft vanuit hun passie en expertise al vele mensen en teams mogen begeleiden in hun groeiproces en het realiseren van hun persoonlijke en professionele doelen. De basis van onze maatwerk gestuurde teamworktrainingen kenmerkt zich door vertrouwen, verbinding en waardering. Een unieke en succesvolle teamworktraining die wij regelmatig voor onze opdrachtgevers geven is de Leadership Challenge.

Teamwork

 

 

Maak van jouw team een Top Team!

 

 

Een niveau verder in teamwork is de samenwerking tussen diverse teams of organisaties. De Excellent Leadership Expedition is een uitdagende expeditie waar diverse organisaties/ketenpartners/teams gelijktijdig en gezamenlijk werken aan het optimaliseren van hun samenwerking en succesvol leiderschap.

Teamwork

TeamworkTeamwork

Teamwork

 

 

 

 

Een kick-off voor een nieuw project- of managementteam, het ontdekken van elkaars talenten, het ontwikkelen van teamspirit of beter willen samenwerken? Wij organiseren graag voor u grensverleggende (team)trainingen die daadwerkelijk bijdragen aan uw succes! Alles is mogelijk!

TeamworkTeamwork

Teamwork

Teamwork

 

 

 

 

TopTeam

Ook samen investeren om een TopTeam te worden?

Het Mental Training Center werkt veel voor (inter)nationale organisaties die het nut van excellent teamwork belangrijk vinden en daar ook volop in willen investeren. De praktijk wijst namelijk iedere keer uit dat de investering in de ontwikkeling van een team uiteindelijk een fractie kost van wat het daadwerkelijk oplevert.

En … een topteam ontstaat namelijk niet vanzelf!

Wij richten ons onder andere op het verbeteren van de onderlinge samenwerking, gedeeld leiderschap, talentontwikkeling, de kracht van diversiteit en het vergroten van de mentale veerkracht van het team.Daarnaast maken wij de verbinding tussen leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Zij gaan hand in hand en versterken elkaar!

Deze factoren dragen bij aan de teamspirit,  een verbeterde performance van het team en een succesvolle en gezamenlijke aanpak bij uitdagingen.