De Excellent Leadership Awards 2018 – Succesvolle leiders inspireren!

Vindt u leiderschap ook belangrijk voor het succes van uw organisatie en heeft u leidinggevenden binnen uw organisatie die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet? Zo ja, dan bieden wij u graag die kans. Bedrijven en medewerkers kunnen leidinggevenden inschrijven voor de Excellent Leadership Awards 2018. De verkiezing van de meest succesvolle en gewaardeerde leiders die werken op basis van vertrouwen, verbinden en waarderen.

Op 25 januari 2018 organiseert het Mental Training Center de dag van excellent leiderschap oftewel de Excellent Leadership Experience! Op deze dag spreken leiders vanuit het bedrijfsleven, defensie en sport over hun successen in leiderschap. Het doel is bijdragen aan succesvol en waarderend leiderschap en het creëren van organisaties, waar het prettig en inspirerend werken is. Na de opening spreken onder andere Generaal b.d. Van Uhm, sportcoach Marc Lammers en topondernemer Allard Droste. Meer informatie vindt u op www.excellentleadershipexperience.com.

Excellent Leadership Awards 2018

Om vernieuwend en succesvol leiderschap nog meer kracht bij te zetten organiseert het Mental Training Center op deze dag ook de Excellent Leadership Awards 2018. Organisaties kunnen de excellente leiders eren en waarderen door ze voor te dragen als Excellent Leader. Hiermee creëren we met elkaar meer aandacht voor succesvol en waarderend leiderschap.

Uiteraard zetten we ook uw organisatie in het zonnetje, wanneer één of meerdere leidinggevende(n) van uw organisatie door de nominatiecommissie worden toegelaten tot de Awards.

Achtergrond

Niet op zoek naar de verschillen, maar juist naar de verbinding!

Er wordt steeds meer gesproken over oud- en nieuw leiderschap. In plaats van afzetten tegen het oude wil het Mental Training Center juist verbinden en vooral investeren in succesvol en waarderend leiderschap dat is gebaseerd op vertrouwen, verbinden en waarderen. Hoe mooi is het als je vanuit de diversiteit in succesvol leiderschap verbinding kan creëren, kan samenwerken vanuit kracht en elkaar kan versterken.

Vanuit onze trainingen en programma’s ervaren wij telkens weer dat de meeste mensen en organisaties het leuk vinden om hun successen te delen met anderen. Successen maken immers blij, creëren enthousiasme, geven vertrouwen en inspireren ons en anderen om opnieuw successen te behalen. Op dat principe zijn ook de Excellent Leadership Experience en de Excellent Leadership Awards 2018 gebaseerd.

Hoe kunnen we de successen in leiderschapsontwikkeling vanuit de diverse werelden met elkaar verbinden en optimaliseren? Leiderschap vanuit vertrouwen leidt vanuit onze visie tot meer succes en geluk binnen organisaties, waardoor we de maximale potentie van mensen aanboren en verzilveren.

Aanbieding Leadership Challenge “Special Forces”

Leiderschap speelt bewust en onbewust een belangrijke rol in ons dagelijks leven. We hebben namelijk allemaal te maken met leiderschap, we geven leiding en/of we ontvangen leiding. Hoe mooi zou het zijn als dat leiderschap inspireert, motiveert en ons op een positieve wijze uitdaagt om het beste uit onszelf te halen.

De deelnemers aan de Excellent Leadership Awards 2018, kunnen samen met collega’s tegen een sterk gereduceerd tarief (40% korting) deelnemen aan de Leadership Challenge.

Jouw team, één missie, één doel! Onder leiding van experts in (militair) leiderschap gaan jullie gedurende 2 dagdelen de uitdaging aan in een omgeving die het uiterste van jullie vergt. Een krachtige leerervaring in vertrouwen, samenwerken en communiceren met als effect focus op missie, zorg voor mensen en gedeelde verantwoordelijkheid: Eenheid in diversiteit!

Een unieke en bijzondere leerervaring, die elke leider uitdaagt om te groeien!

Meer informatie

Voor meer informatie over wat de Excellent Leadership Awards 2018 voor uw organisatie kan betekenen en het aanmelden van leidinggevenden kunt u contact opnemen met:

Ruud

Ruud de Smit

Directeur Mental Training Center

W:          www.excellentleadershipexperience.com / www.mentaltrainingcenter.com

E:            rdesmit@mentaltrainingcenter.com

T:            +(31)626102601