Advies

Naast training & coaching vragen opdrachtgevers ons steeds vaker voor advieswerk bij verander- en ontwikkelprocessen. Een positieve dynamiek creeren in meestal als vervelend evaren processen, dat is onze uitdaging. Omdat het ontwikkelen van mens & organisatie ons vak, onze expertise en onze passie is, bieden wij op verzoek ook deze aanvullende service aan.

Afbeeldingsresultaat voor foto MTC advies

Onze adviseurs/trainers kijken op een verfrissende en andere manier naar ontwikkel- en veranderprocessen, waardoor ze in staat zijn organisaties nieuwe inzichten, perspectieven en strategieën te bieden. Thema’s waar wij sterk in zijn: Employee Experience & Excellent Leadership Experience.

Onze adviseurs zijn breed inzetbaar en op alle niveaus, bijvoorbeeld als project-adviseur bij een veranderproces, bij innovatie trajecten of als programma-manager bij trainingen rondom de thema’s team- en leiderschapsontwikkeling.

 

Voorbeelden:

  • Arbeidsverzuim: van verlagen arbeidsverzuim naar verhogen arbeidsdeelname! Een andere mindset en strategie!
  • Motivatie: Van Medewerker Tevredenheid Onderzoek naar Medewerker Inspiratie Onderzoek!
  • Ontwikkelstrategie en procesbegeleiding bij organisaties die fuseren of die intensief gaan samenwerken!
  • High Performance Interaction & Communication, leren communiceren onder druk bij crisis- of stresssituaties en het ontwikkelen/toepassen van effectieve strategieën! Zeer geschikt voor projecten of situaties met een hoog afbreukrisico.