Leadership Awards

 

 

 

 

 

De Excellent Leadership Awards 2018 – Succesvolle leiders inspireren!

De verkiezing van de meest succesvolle, vernieuwende en gewaardeerde leider(s) van 2018 en vindt plaats op 22 november 2018.

Vindt u leiderschap ook belangrijk voor het succes van uw organisatie en heeft u leidinggevenden binnen uw organisatie die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet? Zo ja, dan bieden wij u graag die kans. Bedrijven en medewerkers kunnen leidinggevenden inschrijven voor de Excellent Leadership Awards 2018. De verkiezing van de meest succesvolle en gewaardeerde leiders die werken op basis van vertrouwen, verbinden en waarderen.

Leiderschap speelt bewust en onbewust een belangrijke rol in ons dagelijks leven. We hebben namelijk allemaal te maken met leiderschap, we geven leiding en/of we ontvangen leiding. Hoe mooi zou het zijn als dat leiderschap inspireert, motiveert en ons op een positieve wijze uitdaagt om het beste uit onszelf te halen.

De Excellent Leadership Awards 2018 wordt op 22 november 2018 georganiseerd door het Mental Training Center. Het doel is bijdragen aan succesvol en waarderend leiderschap en het creëren van organisaties, waar het prettig en inspirerend werken is.

Achtergrond

Niet op zoek naar de verschillen, maar juist naar de verbinding!

Er wordt steeds meer gesproken over oud- en nieuw leiderschap. In plaats van afzetten tegen het oude willen we juist verbinden en vooral investeren in succesvol en waarderend leiderschap dat is gebaseerd op vertrouwen, verbinden en waarderen. Hoe mooi is het als je vanuit de diversiteit in succesvol leiderschap verbinding kan creëren, kan samenwerken vanuit kracht en elkaar kan versterken.

Vanuit onze trainingen en programma’s ervaren wij telkens weer dat de meeste mensen en organisaties het leuk vinden om hun successen te delen met anderen. Successen maken immers blij, creëren enthousiasme, geven vertrouwen en inspireren ons en anderen om opnieuw successen te behalen. Op dat principe is ook de Excellent Leadership Awards 2018 gebaseerd.

Hoe kunnen we de successen in leiderschapsontwikkeling vanuit de diverse werelden met elkaar verbinden en optimaliseren? Leiderschap vanuit vertrouwen leidt vanuit onze visie tot meer succes en geluk binnen organisaties, waardoor we de maximale potentie van mensen aanboren en verzilveren.