Coaching & COVID-19

 

Bronvermelding foto: Radboud UMC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De impact van COVID-19 op de mentale weerbaarheid en veerkracht is groot. De confrontatie met onze kwetsbaarheid, onze angsten en de grote onzekerheid vragen op dit moment bovenmatig veel van onze mentale vermogens.

Gevoelens van eenzaamheid en depressie nemen in de hele samenleving toe. Ook het thuiswerken voor mensen met gezinnen is niet altijd eenvoudig en betekent een totaal andere en ongewone belasting van onze vermogens. We missen massaal de sociale contacten zowel privé als zakelijk en er is nog steeds onvoldoende perspectief hoe de toekomst eruit zal gaan zien.

Het is dus zaak om niet te lang te wachten om onze mind weer op orde te krijgen. Hoe langer we hiermee wachten, des te groter de impact en de nadelige gevolgen daarvan. Ook na de crisis zullen de effecten daarvan nog geruime doorwerken. Het is volgens ons verstandig voor organisaties om zich daar op voor te bereiden en plannen te ontwikkelen.

Wij helpen mensen door deze moeilijke tijd heen door samen met hen te werken aan een nieuw en veilig toekomstperspectief. Ook begeleiden we leidinggevenden om hun moeilijke taak als leider vorm te geven.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

De mentale weerbaarheid en -veerkracht en een nieuw toekomstperspectief worden voor mens & organisatie de komende tijd steeds belangrijker. Om organisaties daarbij te ondersteunen biedt het Mental Training Center een gratis consult aan van een half uur! Lees meer!