Even voorstellen

Ruud de Smit

Naast een achtergrond als marinier, ultra-triatleet, HR- & verandermanager en mental coach/trainer staat Ruud bekend om zijn positieve instelling, het anders kijken & anders denken, zijn visie op ontwikkeling en inspirerend leiderschap, maar ook om zijn enthousiasme en expertise van mentale processen (Corporate Mindset).

Zijn kracht ligt enerzijds in mensen, teams en organisaties op een positieve wijze te stimuleren en inspireren, waardoor ze (meer) zelfvertrouwen krijgen, mentaal sterker worden, beter leren samenwerken, boven zichzelf uitstijgen en succesvoller worden! Anderzijds bezit hij het talent om out-of-the-box te denken en het creëren van nieuwe ideeën/concepten/projecten vanuit een positief en waarderend perspectief

Meer informatie over Ruud de Smit, lees hier het interview met Ruud door het DefensiePlatform.

Referenties

Ronald: “Ruud is a result driven people oriented person who can seperate the main themes from the details. Having both main and details in mind Ruud is always on the look out for new ideas, suggestions and possibilities to help people. Being creative and always positive Ruud is a very likeble person to work with”.

Jeroen: “Ruud heeft indruk op mij gemaakt in zijn vasthoudendheid en gedrevenheid rondom de activiteiten van de Stichting Positieve Sportbeleving. Hij is erin geslaagd een abstract concept om te zetten in een logisch en consistent project waarbij hij de aandacht en nieuwsgierigheid heeft gewonnen van de leden van BVV Barendrecht. Ruud heeft doorzettingsvermogen, mensenkennis, enthousiasme en positiviteit, maar is bovenal in staat om die eigenschappen zo met elkaar te mixen dat hij draagvlak krijgt voor zijn activiteiten. Zijn persoonlijke betrokkenheid en oprechte interesse zorgen er bovendien voor dat het uitermate prettig is om met hem samen te werken.

Jan Peter: “Ik heb Ruud wel eens de Grootmeester van het Kansdenken genoemd en heb hem dan ook leren kennen via de Kansdenkdag. Tegenwoordig zitten we echter regelmatig samen om te sparren en ik ga dan met meer inzicht, meer ideeën en meer energie naar huis. Ruud weet bedreigingen om te zetten in kansen, het negatieve in het positieve en de korte termijn in de lange termijn. Altijd opbouwend en meedenkend. Vanuit een heldere visie en met enorme daadkracht. Ik kan iedereen (alleen of als team) aanraden om eens met Ruud rond de tafel te gaan zitten (hoewel… hij houdt er niet van lang stil te zitten!)”.