Excellent Leadership Expedition

De Excellent Leadership Experience Expedition is een uitdagende expeditie waar diverse organisaties/ketenpartners/teams gelijktijdig en gezamenlijk werken aan het optimaliseren van de samenwerking en succesvol leiderschap.

Diversiteit in leiderschap

De deelnemers ervaren gedurende de expeditie verschillende succesvolle vormen van leiderschap vanuit diverse disciplines. De expeditie is uitermate geschikt voor het bevorderen van de samenwerking tussen bijvoorbeeld de diverse zorginstanties of veiligheidsregio’s. Maar het is ook zeer geschikt voor organisaties die door de samenwerking te optimaliseren hun performance willen verbeteren.

Doel

Doel is de onderlinge samenwerking te verbeteren/optimaliseren en het leiderschap binnen de deelnemende organisaties/ketenpartners/teams naar het niveau Excellent Leadership te brengen. Gedurende het programma worden ook de diverse talenten in kaart gebracht.

De Excellent Leadership Experience Expedition is maatwerk, afhankelijk van de doelen en effecten die de opdrachtgevers willen realiseren.

Interesse en wilt u meer informatie? Stuur ons een e-mail en wij komen vrijblijvend bij u langs!