Excellent Leadership Experience

Succesvolle leiders inspireren!

Vertrouwen – Verbinding – Waardering

Geïnspireerd worden door successen in leiderschap en nieuwsgierig naar de laatste inzichten vanuit de positieve psychologie rondom leiderschap!

Op 25 januari 2018 organiseert het Mental Training Center de dag van excellent leiderschap: de Excellent Leadership Experience!

Het doel van de Excellent Leadership Experience is bijdragen aan succesvol leiderschap en het creëren van succesvolle organisaties, waar het naast het leveren van een prestatie, prettig en inspirerend werken is! We verbinden tijdens de experience de successen van leiderschap uit het bedrijfsleven, defensie en de sport.

Enkele topsprekers zijn: voormalig Commandant der Strijdkrachten Generaal (b.d.) Van Uhm, Marc Lammers (sportcoach) en topondernemer Allard Droste (nr. 1 Managementboek). 

Het wordt een combinatie van wetenschap en praktijk, dus met een goede onderbouwing en veel momenten van herkenning. Uiteraard is er ook aandacht voor entertainment en prikkelende intermezzo’s! Kortom een event waar u, uw management en uw genodigden worden meegenomen in de wereld van Excellent Leadership en het effect daarvan op uw organisatie.