Excellent Leadership Trainingen

Excellent Leadership Challenge

Gedurende de Excellent Leadership Challenge brengen we de deelnemers in een parallelle wereld waarin ze niet kunnen terugvallen op hun dagelijkse routines.

De deelnemers spelen een Special Forces Missie na van het Korps Mariniers, uitdagend, confronterend en erg leerzaam. Het brengt teams naar een volgend level in samenwerking, gebruik makend van de aanwezige talenten.

Bekijk hier de trailer van de Leadership Challenge Special Forces Mission, die wij regelmatig verzorgen voor onze opdrachtgevers:

LEADERSHIP CHALLENGE  SPECIAL FORCES MISSION

Ook interesse in een Excellent Leadership Challenge? Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan!

Excellent Leadership Expedition

De Excellent Leadership Expedition gaat verder dan de Excellent Leadership Challenge, het is een uitdagende expeditie waar diverse organisaties/ketenpartners/teams gelijktijdig en gezamenlijk werken aan het optimaliseren van de samenwerking en succesvol leiderschap. De deelnemers ervaren gedurende de expeditie verschillende succesvolle vormen van leiderschap vanuit diverse disciplines. De expeditie is uitermate geschikt voor het bevorderen van de samenwerking tussen bijvoorbeeld de diverse zorginstanties of veiligheidsregio’s. Maar het is ook zeer geschikt voor organisaties die door de samenwerking te optimaliseren hun performance willen verbeteren.

Doel is de onderlinge samenwerking te verbeteren/optimaliseren en het leiderschap binnen de deelnemende organisaties/ketenpartners/teams naar het niveau Excellent Leadership te brengen.

De Excellent Leadership Experience Expedition is maatwerk, afhankelijk van de doelen en effecten die de opdrachtgevers willen realiseren.

Excellent Leadership Programme

De Excellent Leadership Programme is een maatwerkprogramma voor organisaties die hun leiderschap naar een hoger niveau willen tillen en die open staan voor avontuur en bereid zijn om van de begaanbare paden te gaan. Maximaal effect creëren door lef te tonen en juist niet voor standaard te gaan. Wij brengen mensen in een setting waar ze zich maximaal kunnen ontwikkelen.

Belangrijk vertrekpunt bij al onze programma’s is vertrouwen, verbinding en waardering. Deze eigenschappen behoren volgens ons tot het DNA van Excellent Leadership.

De best practices uit militair en civiel leiderschap worden in dit programma meegenomen, waaronder Intent Based Leadership en Leadership Impact Awareness.