Excellent Leadership Challenge

Ook een TopTeam worden?

Jouw team, één missie, één doel! Onder leiding van experts in (militair) leiderschap gaan jullie de uitdaging aan in een omgeving die het uiterste van jullie vergt. Een krachtige leerervaring in vertrouwen, samenwerken en communiceren met als effect focus op missie, zorg voor mensen en gedeelde verantwoordelijkheid: Eenheid in diversiteit!

Teamleden excelleren door de focus te leggen op hun talent en het gewenste effect van hun acties te definiëren. Met andere woorden, leer werken vanuit een ‘commanders intent’ in plaats van ‘command & control’ en ervaar de kracht van samenwerken op basis van kwaliteiten. In de Leadership Challenge zijn succesvolle militaire besluitvormings- en operatietechnieken vertaald naar de weerbarstige praktijk van het bedrijfsleven.

We werken met concepten als Experience Based Learning (ervarend leren), Appreciatie Inquiry (Waarderend Onderzoek), Leaders Intent en het Leadership Impact Awareness Model. In de Leadership Challenge experimenteer je in een parallelle werkelijkheid met deze positieve leiderschapsstijl. De parallelle werkelijkheid zorgt ervoor dat je niet kunt terugvallen op je routines (comfort zone) en tegelijkertijd leerlessen wel kunt vertalen naar de eigen werkpraktijk.

leadership_team_1Breng jouw team een stap dichterbij samenwerking op het niveau van de Special Forces: individuele top-professionals, volledig afhankelijk van elkaar en de andere teams om samen hun missie waar te maken. De Leadership Challenge maken we per definitie op maat voor jouw team of organisatie. Persoonlijke ontwikkeling koppelen we aan de door jullie gewenste teamontwikkeling. Verwacht van ons geen lezing in Powerpoint, maar sta klaar voor een krachtige leerervaring die het beste in jouw team naar boven haalt en toepasbaar maakt in de dagelijkse werkpraktijk.

Maak van jouw team een TopTeam en ontwikkel je leiderschap skills!

Bekijk hier de trailer van de Leadership Challenge Special Forces Mission, die wij regelmatig verzorgen voor onze opdrachtgevers:

LEADERSHIP CHALLENGE  SPECIAL FORCES MISSION

Ook interesse in een Excellent Leadership Challenge? Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan!

Excellent Leadership Expedition

De Excellent Leadership Experience Expedition gaat een stap verder en is een uitdagend programma, waar diverse organisaties/ketenpartners/teams gelijktijdig en gezamenlijk werken aan het optimaliseren van de samenwerking en succesvol leiderschap.

Diversiteit in leiderschap

De deelnemers ervaren gedurende de expeditie verschillende succesvolle vormen van leiderschap vanuit diverse disciplines. De expeditie is uitermate geschikt voor het bevorderen van de samenwerking tussen bijvoorbeeld de diverse zorginstanties of veiligheidsregio’s. Maar het is ook zeer geschikt voor organisaties die door de interne samenwerking te optimaliseren hun performance willen verbeteren.

Doel

Doel is de onderlinge samenwerking te verbeteren/optimaliseren en het leiderschap binnen de deelnemende organisaties/ketenpartners/teams naar het niveau Excellent Leadership te brengen.

De Excellent Leadership Expedition is maatwerk, afhankelijk van de doelen en effecten die de opdrachtgevers willen realiseren.

Interesse en wilt u meer informatie? Stuur ons een e-mail en wij komen vrijblijvend bij u langs!