Leadership & Team Challenge

Jouw team, één missie, één doel! Onder leiding van experts in (militair) leiderschaps & teamontwikkeling gaan jullie een verrijkende uitdaging aan. Een krachtige leerervaring in vertrouwen, samenwerken en communiceren, met de focus op missie, zorg voor mensen en gedeelde verantwoordelijkheid: Eenheid in diversiteit!

Teamleden excelleren door de focus te leggen op hun talent en het gewenste effect van hun acties te definiëren. Leren werken vanuit een ‘Leaders Intent’ in plaats van ‘Command & Control’ en ervaar de kracht van samenwerken op basis van kwaliteiten. In de Leadership&Team Challenge zijn succesvolle militaire besluitvormings- en operatietechnieken vertaald naar de weerbarstige praktijk van het bedrijfsleven.

We werken met concepten als Experience Based Learning (ervarend leren), Appreciatie Inquiry (Waarderend Onderzoek), Leaders Intent en het Leadership Impact Awareness Model. In de Leadership&Team Challenge experimenteer je in een parallelle werkelijkheid met deze positieve leerstijlen. De parallelle werkelijkheid zorgt ervoor dat je niet kunt terugvallen op je routines (comfort zone) en tegelijkertijd de geleerde lessen wel kunt vertalen naar de eigen werkpraktijk.

Breng de samenwerking binnen jouw team een stap dichterbij het niveau van de Special Forces: individuele top-professionals, volledig afhankelijk van elkaar en andere teams om gezamenlijk de missie waar te maken. De Leadership&Team Challenge maken we per definitie op maat voor jouw team of organisatie. Verwacht van ons geen lezing in Powerpoint, maar sta klaar voor een krachtige leerervaring die het beste in jouw team naar boven haalt en toepasbaar maakt in de dagelijkse werkpraktijk.

Maak van jouw team een TopTeam en ontwikkel je leiderschap skills!

Bekijk hier de trailer van de Leadership&Team Challenge Special Forces Mission, die wij regelmatig verzorgen voor onze opdrachtgevers:

LEADERSHIP&TEAM CHALLENGE  – SPECIAL FORCES MISSION

Ook interesse in een Leadership&Team Challenge? Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan!

Review!

Rob: Wij hebben samen met het Mental Training Center mogen werken aan teamvorming en teamdoelstellingen. Vanaf de eerste oefening tot de laatste was het genieten van de samenwerking, mooie en constructieve opmerkingen en de vorming van een echt en hecht team. De verschillen waren tijdens de trainingen, maar ook direct daarna merkbaar in de samenwerking onderling en de sfeer in het team. Ik ben zeer onder de indruk van de open en constructieve houding van ons team. Vanuit Volker Wessels en Boskalis is met waardering gereageerd op wat zij gezien hebben. Er wordt nu aandachtig gekeken of een dergelijk intensief proces niet verplicht gesteld moet gaan worden bij de opstart van projecten. Dit is voor mij het bewijs dat voor de tweede achtereenvolgende keer Offshore WindForce joint venture weer standaarden zet die zeer hoog en wellicht moeilijk te overtreffen zijn.

Terugkoppeling vanuit het Offshore Windforce Team: “Meest succesvolle teambuilding & team alignment ooit!”