Leiderschap & COVID-19

Bronvermelding foto: Radboud UMC

Juist tijdens de COVID-19 crisis wordt er veel verwacht en gevraagd van het leiderschap binnen organisaties. COVID-19 dwingt onze leiders om op te staan! Als leider ben je zichtbaar, een veilige haven, betrokken en richtinggevend voor je mensen!

Onze leiders worden door COVID-19 geconfronteerd met veel onbekende variabelen en economische tegenslag.  Ook zij vragen zich constant af hoe ze deze situatie het hoofd kunnen bieden. Het is onze opvatting dat leiderschap juist nu erg belangrijk is en bepalend voor het voortbestaan van getroffen bedrijven. Juist nu moet je als leider een veilige basis bieden en van waarde zijn voor jouw mensen en hun daadwerkelijk leiden door deze moeilijke tijd. Wij zijn voor deze leiders beschikbaar als klankbord, sparringpartner en adviseur.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

De mentale weerbaarheid en -veerkracht en een nieuw toekomstperspectief worden voor mens & organisatie de komende tijd steeds belangrijker. Om organisaties daarbij te ondersteunen biedt het Mental Training Center een gratis consult aan van een half uur! Lees meer!