MasterClass FeedForward

Voor teams die het maximale uit zichzelf willen halen!

Geïnteresseerd in hoe je het waarderend perspectief praktisch kan toepassen in coaching of op het werk? Dan is de MasterClass FeedForward zeker iets voor jou!

De MasterClass FeedForward gaat over het eigen maken van de techniek FeedForward. FeedForward is een positieve, leuke en waarderende benadering, dat uitnodigend is voor de ander om te groeien! FeedBack focust zich op gemaakte fouten in het verleden die niet meer verandert kunnen worden. FeedForward focust zich op de oneindig veel mogelijkheden die de toekomst biedt.

Een interessante en leuke workshop voor iedereen die geïnteresseerd is in werken vanuit een waarderend perspectief. We maken binnen de MasterClass zoveel mogelijk gebruik van de casuïstiek van de deelnemers.

Data

Bij voldoende deelnemers wordt in overleg een datum gepland.

Doelgroep

De MasterClass is bestemd voor teams die elkaar willen uitdagen om te groeien.

Aantal deelnemers

Om het leereffect van de deelnemers zo groot mogelijk te maken bestaat de groep uit minimaal 8 deelnemers en maximaal 12 deelnemers.

Lesdagen

De eendaagse MasterClass FeedForward bestaat uit 2 dagdelen aaneengesloten van 09:30 t/m 17:30 uur

Investering

De eendaagse MasterClass  kost € 295,-  per deelnemer.

 

 

Heeft u de NationaleVitaliteitsPas, dan betaald u € 249,- in plaats van € 295,-

*) De genoemde bedragen zijn per persoon, exclusief BTW, inclusief arrangement.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@mentaltrainingcenter.com onder vermelding ‘Aanmelden MasterClass FeedForward’. Wij nemen dan contact met je op.

Indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, dan plaatsen wij je op de wachtlijst. Uiteraard informeren wij je daarover.