Persoonlijke groei

Persoonlijke groei: Just become the better version of yourself!

Gedachten beïnvloeden in belangrijke mate ons gedrag, ons gevoel, onze motivatie, onze relaties en onze prestaties. Mensen met een positieve mindset en grondhouding, zijn vaak gelukkiger, kunnen beter met stress en teleurstellingen omgaan, zijn gezonder, zijn gemotiveerder en presteren beter zowel privé als op het werk.

Denk vanuit mogelijkheden en niet vanuit beperkingen. Ga uit van je talenten waar jij goed in bent! Is dit moeilijk voor je? Wij helpen je graag op weg in je proces.

Persoonlijke groei

 

 

 

 

 

Coaching

Coaching is een effectieve manier voor mensen om tot inzicht en ontwikkeling te komen. Coaching wordt veelvuldig en met veel succes ingezet voor uiteenlopende uitdagingen die mensen op het werk tegenkomen. Ook zetten we coaching regelmatig in bij burn-out en vermoeidheidsklachten.

Wij bieden coaching aan gebaseerd op de waarderende aanpak. Onze coaches hebben een gedegen en professionele opleiding genoten. Ze zijn deskundig en ervaren met het begeleiden van ontwikkelprocessen. Onze waarderende en positieve aanpak zorgt ervoor dat mensen sneller in hun kracht staan.

Het Mental Training Center biedt professionele coaching aan voor alle niveaus, van medewerker tot CEO.

MasterClasses

Daarnaast verzorgen wij ook de volgende MasterClasses: