Referenties

Reacties van de project directeur n.a.v. de teamtraining die wij hebben verzorgd voor Offshore WindForce een joint-venture van Royal Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) en Volker Stevin International (VolkerWessels).

Rob van Gemert – Project Director

Wij hebben samen met het Mental Training Center 2×24 uur mogen werken aan teamvorming en teamdoelstellingen. Vanaf de eerste oefening tot de laatste was het genieten van de samenwerking, mooie en constructieve opmerkingen en de vorming van een echt en hecht team. De verschillen waren tijdens de twee dagen, maar ook direct daarna merkbaar in de samenwerking onderling en de sfeer in het team. Ik ben zeer onder de indruk van de open en constructieve houding van ons team. Vanuit Volker Wessels en Boskalis is met waardering gereageerd op wat zij gezien hebben. Er wordt nu aandachtig gekeken of een dergelijk intensief proces niet verplicht gesteld moet gaan worden bij de opstart van projecten. Dit is voor mij het bewijs dat voor de tweede achtereenvolgende keer Offshore WindForce joint venture weer standaarden zet die zeer hoog en wellicht moeilijk te overtreffen zijn.

Terugkoppeling vanuit het team: beste teambuilding & team alignment ooit!

Coaching vanuit het Mental training Center

Manager overheid

Wij hebben het Mental Training Center meerdere malen ingehuurd voor de begeleiding van onze medewerkers. De positieve en inspirerende aanpak hebben een enorme bijdrage geleverd in de groei en ontwikkeling van onze mensen. Ook het mentortraject van een van onze leidinggevenden was uitermate succesvol en heeft het zelfvertrouwen vergroot, waardoor de leiderschapskwaliteiten aanzienlijk zijn gegroeid. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de werkwijze en de behaalde resultaten.