Tarieven

Investeren in ontwikkeling & groei levert altijd het veelvoudige op

 

Wij hanteren de volgende uur- en dagdeeltarieven als basis voor onze werkzaamheden. Hierbij zijn eventuele voorbereidingskosten, reis- en verblijfskosten niet inbegrepen. Na overleg en afstemming van de wensen van de klant presenteren wij vooraf een offerte. Wij kijken ernaar uit om in de toekomst samen mooie trajecten, programma’s en trainingen neer te zetten.

Coaching Particulieren

Voor een uur particuliere coaching betaal je € 95,00 inclusief 21% btw. Dit tarief is alleen van toepassing voor particulieren waarbij geen werkgever (of andere instantie) deze kosten voor zich neemt. 

Coaching Zakelijk

Voor een uur zakelijke coaching betaal je € 175,00 exclusief 21% btw. Op basis van een intake en een inventarisatie van de gewenste doelen, doen wij een voorstel.

Training Zakelijk

Voor trainingen hanteren wij dagdeeltarieven die variëren van € 600,00 tot € 900,00 exclusief 21% btw. Deze tarieven zijn afhankelijk van het soort training, het programma en de trainers die wij inhuren. Wij verzorgen uitsluitend maatwerk trainingen om het beste resultaat te realiseren. Elk team is namelijk uniek op zijn eigen wijze!