Tarieven

Investeren in ontwikkeling & groei levert altijd het veelvoudige op

 

Wij hanteren de volgende uur- en dagdeeltarieven als basis voor onze werkzaamheden. Hierbij zijn eventuele voorbereidingskosten, reis- & verblijfskosten en overige arrangementskosten niet inbegrepen. In bijzondere gevallen kunnen wij na overleg afwijken van deze tarieven en aanvullende afspraken maken. Na een gezamenlijke afstemming van de doelen, wensen en verwachtingen presenteren wij altijd vooraf een offerte of begroting. Wij kijken ernaar uit om in de toekomst samen met jou als opdrachtgever mooie trajecten, programma’s en trainingen neer te zetten.

Advies-Brainstorming

Bij advisering & sparren rekenen wij een uurtarief van € 175,00 exclusief 21% btw met een minimum van 2 uur.

Bij brainstormsessies rekenen wij een dagdeeltarief van € 700,00 exclusief 21% btw.

Coaching Particulieren

Voor een uur particuliere coaching betaal je € 95,00 inclusief 21% btw. Dit tarief is alleen van toepassing voor particulieren waarbij geen werkgever (of andere instantie) deze kosten voor haar/zijn rekening neemt. 

Coaching Zakelijk

Voor een uur zakelijke coaching betaal je € 175,00 exclusief 21% btw. Op basis van een persoonlijke intake en een inventarisatie van de gewenste doelen, doen wij jou graag een passend voorstel.

Training Zakelijk

Voor trainingen hanteren wij dagdeeltarieven die variëren van € 700,00 tot € 900,00 exclusief 21% btw. Deze tarieven zijn afhankelijk van het soort training, het programma en de trainers die wij inhuren. Wij verzorgen uitsluitend maatwerk trainingen om het beste resultaat voor jouw team te realiseren. Om ontwikkelprocessen optimaal en professioneel te kunnen begeleiden maken wij bij voorkeur gebruik van een raamovereenkomst, waarbij duidelijkheid vooraf en maatwerk gedurende het proces hand in hand gaan.