Training

Waarom moeilijk doen, als het samen kan 

Tekst

Teams die leren werken op basis van hun successen; creëren (zelf)vertrouwen, communiceren effectiever, groeien in de samenwerking en benutten elkaars talenten beter. Met als positief gevolg dat de prestaties en werksfeer sterk verbeteren. 

MTC

Het Mental Training Center heeft vanuit passie en expertise al vele teams mogen begeleiden in hun groeiproces naar een Excellent Team. De basis van onze maatwerk gestuurde teamtrainingen kenmerkt zich door vertrouwen, verbinding en waardering. Onze focus ligt (onder andere) op het verbeteren van de onderlinge samenwerking, gedeeld leiderschap, talentontwikkeling, benutten van de kracht van diversiteit en het vergroten van de mentale veerkracht van het team. Daarnaast maken wij de verbinding tussen leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Zij gaan hand in hand en versterken elkaar!

Een programma dat opdrachtgevers iedere keer weer veel oplevert is het programma: Team Pressure Test. Dit programma heeft voorgaande opdrachtgevers naast de groei als team, ook financieel al vele honderdduizenden euro’s opgeleverd.

Met plezier organiseren wij grensverleggende programma’s en (team)trainingen die daadwerkelijk bijdragen aan uw succes! Alles is mogelijk!

LEADERSHIP CHALLENGE  SPECIAL FORCES MISSION

Bekijk hier de trailer van de Leadership Challenge Special Forces Mission, die wij regelmatig verzorgen voor onze opdrachtgevers.

Ook interesse in een Excellent Leadership Challenge? Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan!

Referenties

Rob: Wij hebben samen met het Mental Training Center mogen werken aan teamvorming en teamdoelstellingen. Vanaf de eerste oefening tot de laatste was het genieten van de samenwerking, mooie en constructieve opmerkingen en de vorming van een echt en hecht team. De verschillen waren tijdens de trainingen, maar ook direct daarna merkbaar in de samenwerking onderling en de sfeer in het team. Ik ben zeer onder de indruk van de open en constructieve houding van ons team. Vanuit Volker Wessels en Boskalis is met waardering gereageerd op wat zij gezien hebben. Er wordt nu aandachtig gekeken of een dergelijk intensief proces niet verplicht gesteld moet gaan worden bij de opstart van projecten. Dit is voor mij het bewijs dat voor de tweede achtereenvolgende keer Offshore WindForce joint venture weer standaarden zet die zeer hoog en wellicht moeilijk te overtreffen zijn.

Terugkoppeling vanuit het Offshore Windforce Team: “Beste teambuilding & team alignment ooit!”