Workshop Positief Denken

Voor iedereen die interesse heeft in Positief Denken!

Geïnteresseerd in hoe je positiever kan denken en in het leven kan staan. Dan is de workshop “Positief Denken” zeker iets voor jou!

Positief denken is niet zo eenvoudig als we denken, zeker niet als het in het leven even tegenzit. We schieten dan in standaard denk-, gedrags- en belevingspatronen. In deze workshop lichten we de maatschappelijke invloeden toe en hoe we Positief Denken stap voor stap kunnen leren toepassen in ons leven en op het werk.

Een interessante en leuke workshop voor iedereen die geïnteresseerd is in Positief Denken en wat dat voor jezelf en anderen kan betekenen. We maken binnen de Workshop zoveel mogelijk gebruik van de casuïstiek van de deelnemers.

Data

Bij voldoende deelnemers wordt in overleg een datum gepland.

Doelgroep

De Workshop is bestemd voor iedereen die geinteresseerd is in positief denken en daar zelf bewust stappen in wilt zetten. 

Aantal deelnemers

Om het leereffect van de deelnemers zo groot mogelijk te maken bestaat de groep uit minimaal 8 deelnemers en maximaal 14 deelnemers.

Lesdagen

De eendaagse Workshop “Positief Denken” bestaat uit 2 dagdelen aaneengesloten van 09:30 t/m 17:30 uur

Investering

De eendaagse workshop kost € 295,-

Heeft u de NationaleVitaliteitsPas, dan betaald u € 249,- in plaats van € 295,-.

*) De genoemde bedragen zijn per persoon, exclusief BTW, inclusief arrangement.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@mentaltrainingcenter.nl onder vermelding ‘Aanmelden Workshop Positief Denken’. Wij nemen dan contact met je op.