Contact

Wij dragen graag bij aan jouw ontwikkeling

Hieronder kan je informatie vinden om contact op te zoeken met het Mental Training Center.

Algemene Informatie 

Noordmansstraat 49

2984 XK  Ridderkerk

0626102601

info@mentaltrainingcenter.com

Wie zijn wij: 

Het Mental Training Center is in 2013 opgericht door Liesbeth en Ruud de Smit. Het is hun drive en missie om het beste uit mensen en hun talenten te halen.

Ruud de Smit, directeur

Naast een achtergrond als marinier, ultra-triatleet, HR- & verandermanager en Mental Coach sta ik vooral bekend om mijn positieve instelling, het anders kijken en anders denken, mijn visie op verandering & ontwikkeling en inspirerend leiderschap, maar zeker ook om mijn enthousiasme en expertise van mentale processen (Corporate Mindset).

Mijn kracht ligt in mensen, teams en organisaties op een positieve wijze te stimuleren en inspireren, waardoor ze (meer) zelfvertrouwen krijgen, mentaal weerbaarder worden, beter leren samenwerken, boven zichzelf uitstijgen en succesvoller/gelukkiger worden! Ik ben een out-of-the-box denker en word erg blij van het bedenken van nieuwe ideeën/concepten/projecten vanuit een positief en waarderend perspectief.

rdesmit@mentaltrainingcenter.com / +31626102601

LinkedIn

 

 

 

Liesbeth de Smit, Marketing & Sales

‘Een enthousiast mensen-mens die gemakkelijk verbindingen maakt en een kanjer in het regelen en organiseren”. Dat is wat een opdrachtgever over mij schreef en waar ik heel trots op ben!

Verbindingen maken met mensen is de rode draad in mijn leven. Ik maak snel contact en heb altijd oprechte interesse in mijn medemens. Mijn bijnaam is “de verbindingsofficier”.

Van oorsprong kom ik uit het toerisme. Ik ben gestart bij de Jong Intra Vakanties en daarna met veel plezier gewerkt bij de VVV Rotterdam, eerst als medewerkster congresbureau en later als plaatsvervangend manager congres- en organisatiebureau. Daarnaast werk ik sinds 2002 mee als onderneemster/mede-eigenaar bij Svelar Vitaal (later het Mental Training Center) waar ik verantwoordelijk ben voor marketing & sales en de organisatie van trainingen en events.

erdesmit@mentaltrainingcenter.com / +31628061078

Wij, onze adviseurs, interim managers en coaches, hebben opdrachten uitgevoerd voor o.a. de volgende organisaties: