KansdenkDag

Kansdenken: denken in problemen of in kansen!

Kansdenken is het denken in kansen en mogelijkheden, een andere manier van kijken en denken. Om deze wijze van denken te verspreiden binnen de Nederlandse samenleving heeft Mental Training Center de “KansDenkDag” driemaal georganiseerd (2009-2011).

Deze KansDenkDagen bleken uiterst succesvol met als hoogtepunt de KansDenkDag 2011. Deze dag had “Leiderschap & Innovatie” als thema en de toenmalige top-10 sprekers van Nederlandse bodem deed hier hun verhaal.

Tijdens deze events is er een enorme flow onder de deelnemers en sprekers. Enthousiasme en positiviteit voeren de boventoon. De deelnemers gingen weg met een bruisend gevoel en veel nieuwe inzichten.

Een review van een van onze moderators:

Jan Peter: “Ik heb Ruud wel eens de Grootmeester van het Kansdenken genoemd en heb hem dan ook leren kennen via de Kansdenkdag. Tegenwoordig zitten we echter regelmatig samen om te sparren en ik ga dan met meer inzicht, meer ideeën en meer energie naar huis. Ruud weet bedreigingen om te zetten in kansen, het negatieve in het positieve en de korte termijn in de lange termijn. Altijd opbouwend en meedenkend. Vanuit een heldere visie en met enorme daadkracht. Ik kan iedereen (alleen of als team) aanraden om eens met Ruud rond de tafel te gaan zitten (hoewel… hij houdt er niet van lang stil te zitten!)”.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder tref je een aantal video’s van de KansDenkDagen aan!

Kansdenkdag 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voorbereiding – Nationale KansDenkDag 2011 i.s.m. Hogeschool Rotterdam

Rotterdam KansDenkStad 2011 door Groenergras Producties

Videoverslag KansDenkDag 2011 door Groenergras Producties.

Voor meer video’s klik dan hier!