Projecten

Een positieve dynamiek creëren, dat is onze uitdaging

Tekst

Een vuurloop kunnen wij ook organiseren voor het team!

Het Mental Training Center ontwikkelt concepten die tot doel hebben om het beste uit mensen te halen. Deze concepten dragen op actieve en innovatieve wijze bij aan de groei en ontwikkeling van mensen, organisaties en de samenleving. Afhankelijk van de wensen en het te realiseren doel, ontwikkelen wij maatwerk-concepten die projectmatig opgezet kunnen worden. Onze bestaande concepten kunnen op aanvraag aangepast en geïmplementeerd worden aan specifieke wensen. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw organisatie of team? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

Ronald:Ruud is a result driven people oriented person who can seperate the main themes from the details. Having both main and details in mind Ruud is always on the look out for new ideas, suggestions and possibilities to help people. Being creative and always positive Ruud is a very likeble person to work with”.

Jeroen: “Ruud heeft indruk op mij gemaakt in zijn vasthoudendheid en gedrevenheid rondom de activiteiten van de Stichting Positieve Sportbeleving. Hij is erin geslaagd een abstract concept om te zetten in een logisch en consistent project waarbij hij de aandacht en nieuwsgierigheid heeft gewonnen van de leden van BVV Barendrecht. Ruud heeft doorzettingsvermogen, mensenkennis, enthousiasme en positiviteit, maar is bovenal in staat om die eigenschappen zo met elkaar te mixen dat hij draagvlak krijgt voor zijn activiteiten. Zijn persoonlijke betrokkenheid en oprechte interesse zorgen er bovendien voor dat het uitermate prettig is om met hem samen te werken.

Jan Peter: “Ik heb Ruud wel eens de Grootmeester van het Kansdenken genoemd en heb hem dan ook leren kennen via de Kansdenkdag. Tegenwoordig zitten we echter regelmatig samen om te sparren en ik ga dan met meer inzicht, meer ideeën en meer energie naar huis. Ruud weet bedreigingen om te zetten in kansen, het negatieve in het positieve en de korte termijn in de lange termijn. Altijd opbouwend en meedenkend. Vanuit een heldere visie en met enorme daadkracht. Ik kan iedereen (alleen of als team) aanraden om eens met Ruud rond de tafel te gaan zitten (hoewel… hij houdt er niet van lang stil te zitten!)”.