NationaleVitaliteitsPas®

NationaleVitaliteitsPas®, de Pas met een missie!

De NationaleVitaliteitsPas® is ontwikkeld om organisaties & individuen te stimuleren bij de bewustwording van een gezonde leefstijl en een duurzame samenleving. De NationaleVitaliteitsPas® is een platform van aanbieders van vitaliteitsdiensten en -programma’s. Het ondersteunt en sluit aan bij vrijwel elk vitaliteits- of leefstijlprogramma. Onze leefstijl kan dus geoptimaliseerd worden door leefstijlprogramma’s & –projecten die het bewustzijn bevorderen en tot een gewenste gedragsverandering verleiden.

Met de NationaleVitaliteitsPas® geven organisaties een zichtbaar en positief signaal af richting hun huidige werknemers en toekomstige medewerkers binnen de arbeidsmarkt. Met deze lifestyle pas stimuleren ze namelijk op actieve wijze de vitaliteit (o.a. gezondheids- en HR-beleid) binnen hun organisatie. De NationaleVitaliteitsPas® bundelt producten en diensten op het vlak van gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid en maakt dat toegankelijk voor pashouders. Deze lifestyle-pas draagt bij aan de ontwikkeling van duurzame organisaties en een duurzame samenleving. Het is tenslotte de Pas met een missie!

Kortom, de NationaleVitaliteitsPas® is bestemd voor organisaties die actief willen investeren in het welzijn en de vitaliteit van hun medewerkers en daarmee in duurzame inzetbaarheid. Houders van deze leefstijlcard krijgen interessante voordelen en/of privileges op producten en diensten van onze partners.

Indien je na het lezen van de bovenstaande omschrijving interesse hebt gekregen, voel je dan vrij om contact op te nemen met ons.