Nationale VitaliteitsPas

Het bevorderen van een vitale en duurzame samenleving

Tekst

De vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers wordt steeds belangrijker voor organisaties. Demografische ontwikkelingen zoals o.a. de vergrijzing, een latere pensioenleeftijd en de toename van een ongezonde leefstijl hebben verstrekkende gevolgen voor het welzijn van de krimpende (beroeps)bevolking. Deze ontwikkelingen hebben een negatief effect op de duurzame inzetbaarheid van het arbeidspotentieel, de gezondheidszorg en de financiële gezondheid van de Nederlandse economie. De financiële gevolgen van (onder andere) mentaal verzuim, vermoeidheid, overgewicht en burn-out lopen inmiddels al in de miljarden euro’s.

Onderzoek toont aan dat elke euro die in leefstijlprogramma’s wordt geïnvesteerd een veelvoud van de investering oplevert. Ook is aangetoond dat vitale medewerkers beter in hun vel zitten, minder verzuimen, gemotiveerder zijn en beter presteren.

Wij ondersteunen organisaties in het proces van verduurzaming van de gezondheid door het ontwikkelen van innovatieve leefstijlprogramma’s en -projecten. Ons concept en programma’s zijn gebaseerd op positieve psychologie en de pijlers: Fysiek, Mentaal, Voeding en Duurzaamheid. Ons doel is het bevorderen van vitale- en een duurzame organisaties en -samenleving.

De NationaleVitaliteitsPas®, de Pas met een missie!

Tekst

Tekst

Tekst

Tekst

 

De NationaleVitaliteitsPas® is ontwikkeld om organisaties & individuen te ondersteunen bij de bewustwording van een gezonde leefstijl en een duurzame samenleving. De NationaleVitaliteitsPas® biedt namelijk kortingen omtrent vitaliteit. Het sluit aan bij vrijwel elk gezondheids- of leefstijlprogramma. Onze leefstijl kan dus geoptimaliseerd worden door leefstijlprogramma’s & -projecten die het bewustzijn bevorderen en tot een gewenste gedragsverandering verleiden.

Met de NationaleVitaliteitsPas® geven organisaties een zichtbaar en positief signaal af richting hun huidige werknemers en toekomstige medewerkers binnen de arbeidsmarkt. Met deze life-stylepas stimuleren ze namelijk op actieve wijze de vitaliteit (o.a. gezondheids- en HR-beleid) binnen hun organisatie. De NationaleVitaliteitsPas® bundelt producten en diensten op het vlak van gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid en maakt dat toegankelijk voor pashouders. Deze lifestyle-pas draagt bij aan de ontwikkeling van duurzame organisaties en een duurzame samenleving. Het is tenslotte de Pas met een missie!

Kortom, de NationaleVitaliteitsPas® is bestemd voor organisaties die actief willen investeren in het welzijn en de vitaliteit van hun medewerkers en daarmee in duurzame inzetbaarheid. Houders van deze leefstijlcard krijgen interessante kortingen, voordelen en/of privileges op producten en diensten van onze partners.

Indien je na het lezen van de bovenstaande omschrijving interesse hebt gekregen, voel je dan vrij om contact op te nemen met ons.