VitaliteitsPas®

De NationaleVitaliteitsPas® is een voordeel- en investeringspas. Een investering in je eigen vitaliteit, maar ook een investering in het realiseren van ons vitaliseringscentrum.  

 

Status Update!

15-09-2018: We zijn gestart met een verkennend marktonderzoek of we de PAS opnieuw in de markt willen gaan zetten. Uiteraard is dit afhankelijk van diverse factoren, waaronder een gezond verdienmodel. In dit verkennend onderzoek richten we ons in eerste instantie op grotere organisaties zowel aan de aanbieders- als aan de afnemerskant:

  1. We gaan mogelijke founding partners (landelijke ketens) inventariseren die willen samenwerken met de NVP en hun diensten willen aanbieden;
  2. We inventariseren organisaties die duurzame inzetbaarheid en vitaliteit actief willen bevorderen en die de Pas mogelijk willen inzetten voor hun medewerkers.

 

Recentelijk (april 2018) hebben we de volgende post op LinkedIn geplaatst over een mooi project van 10 jaar geleden!

“Nostalgie! De NationaleVitaliteitsPas®, een erg leuk project dat we in 2008 dus 10 jaar geleden lanceerden! Een voordeelpas die als doel had de vitaliteit/gezondheid en dus de duurzame inzetbaarheid van mensen te stimuleren. We hadden naast de pas en de website met partners ook nog enkele bijpassende features bedacht die nu nog steeds interessant zouden kunnen zijn. We waren in 2008 in gesprek met enkele grote organisaties die de pas wilden kopen voor hun medewerkers. Ook was er door diverse verzekeraars interesse getoond. We zouden bij overeenstemming met zo’n 30.000 pashouders in 1 klap de grootste leefstijlpas van Nederland worden. Echter toen brak de crisis uit en belandde de NationaleVitaliteitsPas® op de plank. Ik kijk nog steeds met groot genoegen terug op dit bijzondere project, het was een mooie en inspirerende tijd. Het beste uit mensen halen stond toen ook al bij ons centraal en dat staat het nu nog steeds!”.

Ons waarom! De Pas met een missie!

Met de NationaleVitaliteitsPas® willen we werknemers stimuleren en inspireren om ‘vitale’ werknemers te worden en willen we bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame organisaties en een duurzame samenleving. Het is tenslotte de Pas met een missie!

De missie is onze droom, klik hier voor een blog over onze droom!

De NationaleVitaliteitsPas® is een platformorganisatie dat producten en diensten bundelt op het vlak van gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid en dat toegankelijk maakt voor pashouders.

De NationaleVitaliteitsPas® is bestemd voor organisaties die actief willen investeren in het welzijn en de vitaliteit van hun medewerkers, maar ook in duurzame inzetbaarheid. Houders van deze leefstijlcard krijgen interessante kortingen, voordelen en/of privileges op producten en diensten van onze partners.

De voordelen zijn ingedeeld op basis van de drie pijlers: Fysiek, Voeding en mentaal!