VitaliteitsPas®

De NationaleVitaliteitsPas®

 

Heeft u de NationaleVitaliteitsPas dan krijgt u bij ons korting of een speciaal NVP arrangement. 

 

Recentelijk (april 2018) hebben we de volgende post op LinkedIn geplaatst over een mooi project van 10 jaar geleden!

“Nostalgie! De NationaleVitaliteitsPas®, een erg leuk project dat we in 2008 dus 10 jaar geleden lanceerden! Een voordeelpas die als doel had de vitaliteit/gezondheid van mensen te stimuleren. We hadden naast de pas ook nog enkele bijpassende features bedacht die nu nog steeds interessant zouden kunnen zijn. We waren in 2008 in gesprek met enkele grote organisaties die de pas wilden kopen voor hun medewerkers. Ook was er door diverse verzekeraars interesse getoond. We zouden bij overeenstemming met zo’n 30.000 pashouders in 1 klap de grootste leefstijlpas van Nederland worden. Echter toen brak de crisis uit en belandde de NationaleVitaliteitsPas® op de plank. Ik kijk nog steeds met groot genoegen terug op dit bijzondere project, het was een mooie en inspirerende tijd. Het beste uit mensen halen stond toen ook al bij ons centraal en dat staat het nu nog steeds!”.

Ons waarom!

Met de NationaleVitaliteitsPas® willen we werknemers stimuleren en inspireren om ‘vitale’ werknemers te worden en willen we bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame organisaties en een duurzame samenleving. Het is tenslotte de Pas met een missie!

De NationaleVitaliteitsPas® is een platformorganisatie dat producten en diensten bundelt op het vlak van gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid en dat eenvoudig toegankelijk maakt voor pashouders.

De NationaleVitaliteitsPas® is bestemd voor organisaties die actief willen investeren in het welzijn en de vitaliteit van hun medewerkers, maar ook in duurzame inzetbaarheid. Houders van deze leefstijlcard en hun gezinsleden krijgen interessante kortingen, voordelen en/of privileges op producten en diensten van onze partners.

De voordelen zijn ingedeeld op basis van de drie pijlers:

Fysiek met onder andere de categorieën: “bedrijfssport, sporten, sportartikelen, wellness, hotelarrangementen, fitheidstest, fitheidprogramma’s, vitale kids, enz.

Voeding met onder andere de categorieën: voedingsdeskundigen, groente & fruit, gezonde voeding, supplementen, catering, enz.

Mentaal met onder andere de categorieën: coaching, mindfulness, yoga, leefstijltrainingen, stressmanagement, loopbaanadvies, enz.