Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling, de beste investering in jezelf!

Onze coaches en psychologen begeleiden u graag met ontwikkel- en verandervraagstukken, of dat op persoonlijk vlak is, als team of organisatie. Het mental welzijn van medewerkers staan steeds vaker onder druk en daarmee kan een negatieve spiraal ontstaan binnen een team.

Coaching

Coaching is een succesvolle en effectieve manier voor mensen om tot inzicht en ontwikkeling te komen voor uiteenlopende werk gerelateerde uitdagingen. Wij bieden coaching aan op basis van de waarderende aanpak. Naast het reguliere Personal Coaching begeleiden wij ook werknemers die veel stress ervaren, tegen een burn-out aanzitten of al burn-out zijn. 

Mentorschap

De uitspraak “Het is eenzaam aan de top” blijkt in de praktijk regelmatig te kloppen. Op elk niveau van leiderschap is er vaak behoefte aan een luisterend oor. Iemand waarmee je in vertrouwen kan sparren en van gedachten wisselen, waardoor er meer ruimte in je hoofd ontstaat. Ook bij mentorschap werken wij vanzelfsprekend vanuit onze positieve- en waarderende visie. Het is mooi om te zien dat leidinggevenden  zich positief ontwikkelen en zelfverzekerder worden.

Wij gaan regelmatig met leidinggevenden wandelen in de natuur. Een wandeling in de natuur creëert een rustgevend en ontspannend effect voor body & mind. Vanuit deze ontspanning ontstaat ruimte in het denken en voelen. Hierdoor kunnen alle cases op een laagdrempelige manier worden besproken. Een natuurlijk proces met telkens weer hele mooie uitkomsten.

Onze coaches en psychologen hebben een professionele opleiding genoten en zijn deskundig in het begeleiden van ontwikkelprocessen. Onze waarderende en positieve aanpak zet mensen sneller in hun kracht.