Coaching

Coaching is een effectieve manier voor mensen om tot inzicht en ontwikkeling te komen. Coaching wordt veelvuldig en met veel succes ingezet voor uiteenlopende uitdagingen die mensen op het werk tegenkomen.

Wij bieden coaching aan gebaseerd op de waarderende aanpak. Onze coaches hebben een gedegen en professionele opleiding genoten. Ze zijn deskundig en ervaren met het begeleiden van ontwikkelprocessen. Onze waarderende en positieve aanpak zorgt ervoor dat mensen sneller in hun kracht staan.

Het Mental Training Center biedt professionele coaching aan voor alle niveaus.

Coachopleiding

Op verzoek verzorgen wij voor organisaties een professionele opleiding tot coach. Deze intensieve coachopleiding is bestemd voor organisaties die voor bepaalde functies of doelgroepen de coachvaardigheden en -technieken willen ontwikkelen. De opleiding geeft onder andere inzicht in menselijke relaties en -interacties, de werking van onze hersenen en hoe je mensen kunt begeleiden in hun ontwikkelproces. Vanuit deze opleiding ontwikkelen wij op verzoek ook organisatie/branche specifieke modulen. Klik voor meer informatie hier!