Coaching

Coaching is de beste investering in jezelf

Coaching is een succesvolle en effectieve manier voor mensen om tot inzicht en ontwikkeling te komen voor uiteenlopende uitdagingen.

Wij bieden coaching aan op basis van de waarderende aanpak. Naast het reguliere Personal Coaching begeleiden wij ook werknemers die veel stress ervaren, tegen een burn-out aanzitten of al burn-out zijn. We zien de laatste jaren een toename in het segment leidinggevenden die behoefte hebben aan een onafhankelijke sparringpartner.

De uitspraak “Het is eenzaam aan de top” blijkt in de praktijk regelmatig te kloppen. Op elk niveau van leiderschap is er af en toe behoefte aan een luisterend oor. Iemand waarmee je in vertrouwen kan sparren en van gedachten wisselen, waardoor er meer ruimte in je hoofd ontstaat. Ook bij coaching werken wij vanzelfsprekend vanuit onze positieve- en waarderende visie. Het is mooi om te zien dat coachees zich positief ontwikkelen en zelfverzekerder worden.

Coaching in de natuur

Wij gaan regelmatig met leidinggevenden hiken in de natuur. Een wandeling in de natuur creëert een rustgevend en ontspannend effect voor body & mind. Vanuit deze ontspanning ontstaat ruimte in het denken en voelen. Hierdoor kunnen alle cases op een laagdrempelige manier worden besproken. Een natuurlijk proces met telkens weer hele mooie uitkomsten.

Onze coaches hebben een professionele opleiding genoten en zijn deskundig in het begeleiden van ontwikkelprocessen. Onze waarderende en positieve aanpak zet mensen sneller in hun kracht.