Coaching

Investeren in jezelf, de beste investering

 

Coaching is een succesvolle en effectieve manier voor mensen om tot inzicht en ontwikkeling te komen voor uiteenlopende uitdagingen.

Wij bieden coaching aan op basis van de waarderende aanpak. Naast het reguliere Personal Coaching begeleiden wij ook werknemers die veel stress ervaren, tegen een burn-out aanzitten of al burn-out zijn. Verder zien we een toename in het segment Executive Coaching, leidinggevenden die behoefte hebben aan een sparringpartner.

Onze coaches hebben een gedegen en professionele opleiding genoten en zijn deskundig in het begeleiden van ontwikkelprocessen. Onze waarderende en positieve aanpak zorgt ervoor dat mensen sneller in hun kracht staan.

Persoonlijke groei

Referenties

Remco: “Ruud is zo’n positief en krachtig authentiek mens, dat elke minuut met hem inspireert en er altijd wat bij en met me gebeurt. Je komt veel mensen in je leven tegen die uitzonderlijk zijn, maar sommige mensen zijn buitencategorie. Ruud is er zo één…”.

Eduard: “Ruud, natuurlijk samen met zijn vrouw Liesbeth, is een geweldig positief mens. Inspirerend, vriendelijk met een verfrissende blik op allerhande dagelijkse dingen, kleine en grote problemen. Hij inspireert, motiveert, onderneemt en verstaat de kunst te relativeren. In onze boeiende gesprekken is het glas altijd halfvol, en dat is een verademing. En ja, hij heeft hele triatlons gedaan, en alleen dat is een diepe buiging waard!”.

Phil: “Ter voorbereiding op een tweede poging om de Camino de Santiago te lopen heb ik de hulp ingeroepen van Ruud de Smit om mij te helpen met de mentale voorbereiding op mijn 860 km lange wandeltocht. Hij heeft geholpen mijn ‘mental bug’ te vinden en deze weg te nemen. Tijdens de Camino hield hij regelmatig contact om terugval tegen te gaan en mijn motivatie te versterken om door te gaan. In mei 2013 volbracht ik de, soms zeer zware, tocht. Ik kan Ruud dan ook van harte aanbevelen als mental coach. Hij is bekwaam, integer en vooral een betrokken mens!”.