MasterClass Leader’s Intent

Voor leidinggevenden die een stap verder willen gaan in leiderschap!

Leader’s Intent oftewel Intent Based Leadership is een krachtig en effectief leiderschapsinstrument dat afkomstig is uit het militaire domein.

De Leader’s Intent is een afgeleide van de Commander’s Intent (militair leiderschap) en gaat over de bedoeling/intentie van de aanvoerder. Het wordt gebruikt om het hogere doel achter een plan weer te geven. Het geeft richting en context aan medewerkers om de opdracht vanuit hun expertise en professionele verantwoordelijkheid te realiseren, zonder telkens toestemming te moeten vragen.

Het gaat dus om ‘opdrachtgerichte commandovoering’ met de gedachte om ook in complexe omgevingen het doel voor ogen te houden en dan niet te verzanden in mechanistische gedragingen. 

Geïnteresseerd in hoe het concept Leader’s Intent werkt en hoe je het kan toepassen in je rol als leidinggevende? Dan is de MasterClass Leader’s Intent zeker iets voor jou!

Data

Bij voldoende deelnemers wordt in overleg een datum gepland.

Doelgroep

De MasterClass is bestemd voor directie-, management- en projectteams die nog effectiever willen zijn d.m.v. het concept Leaders Intent.

Aantal deelnemers

Om het leereffect van de deelnemers zo groot mogelijk te maken bestaat de groep uit minimaal 10 deelnemers en maximaal 18 deelnemers.

Lesdagen

De eendaagse MasterClass bestaat uit 2 dagdelen aaneengesloten van 09:30 t/m 17:30 uur

Investering

De eendaagse Masterclass  kost € 295,-

Heeft u de NationaleVitaliteitsPas, dan betaald u € 249,- in plaats van € 295,-.

Voor kleinere teams maken we graag een prijs op maat.

*) De genoemde bedragen zijn per persoon, exclusief BTW, inclusief arrangement.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@mentaltrainingcenter.nl onder vermelding ‘Aanmelden MasterClass Leaders Intent’. Wij nemen dan contact met je op.

Indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, dan plaatsen wij je op de wachtlijst. Uiteraard informeren wij je daarover.