Interim

Interim Management met een missie!

Wij hebben jarenlange ervaring op het vlak van Interim Management en dan met name in het begeleiden van organisaties in ontwikkeling en verandering. Doel van onze inzet is het bevorderen van duurzame inzetbaarheid, de vitaliteit en de ontwikkeling van de talenten van medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in de mentale aspecten voor ontwikkeling en verandering. Juist door op een positieve wijze anders te leren kijken en denken, verander je het perspectief. Hierdoor creëer je een andere ontwikkeldynamiek en realiseer je een ander effect! De focus ligt in onze aanpak niet op problemen, fouten en verschillen, maar juist op successen, talenten en verbinding.

De mentale impact van een veranderproces op medewerkers is vaak groot. Angst en onbegrip komen dan ook al gauw om de hoek kijken. Als je daar niet adequaat op acteert, dan kunnen de gevolgen voor zowel het werkproces als voor de kosten aanzienlijk zijn.

Belangrijk bij veranderprocessen is dat de medewerkers vertrouwen hebben in het management. Dan wordt het namelijk een proces van samen optrekken! Met voelt zich dan gehoord, begrepen en sericeus genomen. Dat zijn belangrijke factoren die bijdragen aan het succes van het veranderproces. Het is dus zaak dat het management daar oog voor heeft en er alles aan doet om te werken aan het vertrouwen. Wij hanteren bij een dergelijk proces onder andere het Leadership Impact Awareness Model  .

Heeft u vragen of wilt met ons kennismaken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Grunge Blauw Tussenwoord Met Ster Pictogram Ronde Rubberen Zegel Stempel — Stockvector